Lofsdalen_ute15

FJÄLLRIPAN LODGE

Stämning vid vatten
Ta med Ditt företag, kompisgäng, familjen eller Din kärlek på en fantastisk resa till den svenska fjällvärlden. Vi skräddarsyr Din vistelse hos oss så att Du får uppleva fjällen genom alla Dina sinnen. Du är välkommen vinter, vår, sommar eller höst, när det passar Dig bäst!

Med vattenspegeln bara meter från trappan hör du ljudet från böljorna som kluckar mot stranden. Väljer du Fjällripan Lodge har du bykärnan på gångavstånd. Stugorna ligger naturskönt vid vattnet men ändå med bara 300 m till backen. Trådlöst Internet finns i alla utrymmen. Djur är välkomna i alla stugor.
En tur i båt över vattnet en stilla kväll eller varför inte doppa kroken i dammen för att fånga in middagsmaten. Fjällripan Lodge har förutom sitt läge många aktiviteter att erbjuda efter en aktiv dag i skidspår och backe, på skoter – eller björnsafari.
Fjällripan Lodge erbjuder en omgivning som inbjuder till samvaro. De större husen kan utan problem husera flera familjer samtidigt. Önskas ett lite mindre boende rekommenderar vi någon av de fyra timrade stugorna nere på tunet. Oavsett vad du väljer göra vi allt som står i vår makt för att din upplevelse skall bli så rik som möjligt.!
Fjällripan Lodge har totalt sju hus, fyra mindre stugor, en storstuga och två storstugor som har 2 lägenheter i varje stuga. Alla stugor håller hög kvalité med terrass och egen grill.