Stämning vid vatten

Ta med Ditt företag, kompisgäng, familjen eller Din kärlek på en fantastisk resa till den svenska fjällvärlden. Vi skräddarsyr Din vistelse hos oss så att Du får uppleva fjällen genom alla Dina sinnen. Du är välkommen vinter, vår, sommar eller höst, när det passar Dig bäst!

Med vattenspegeln bara meter från trappan hör du ljudet från böljorna som kluckar mot stranden. Väljer du Fjällripan Lodge har du bykärnan på gångavstånd och hela fjällsjön som inbjudande badkar, men ändå bara 350 m till backen.

En tur i båt över vattnet en stilla kväll, en föreläsning i konferensavdelningen eller varför inte doppa kroken i dammen för att fånga in middagsmaten. Fjällripan Lodge har förutom sitt läge många aktiviteter att erbjuda och efter en aktiv dag i skidspår och backe, på skoter – eller björnsafari rekommenderar vi en skön stund i Spa avdelningen.

Fjällripan Lodge erbjuder en omgivning som inbjuder till samvaro. De större husen kan utan problem husera flera familjer samtidigt. Önskas ett lite mindre boende rekommenderar vi någon av de fyra timrade stugorna nere på tunet. Oavsett vad du väljer göra vi allt som står i vår makt för att din upplevelse skall bli så rik som möjligt.!

kongler